Neag Reasidence

This 1960 vintage “rancher” home needed upgrades and renovations to meet the changing lifestyle of its owners. The entire home was renovated inside and out, with the addition of a new first floor master bedroom suite in 2001 bringing the house up to 5,000 sq. ft.

This addition includes a master bedroom with fire place and a window wall overlooking the rear garden, a new master bathroom, and sky lit gallery linking the suite to the main house. The existing “family room” was converted to a conservatory also overlooking the gardens, sculpture and pool.

The existing facade and new construction were finished in classic wood shakes, wood batten trim and multi-paned windows and doors to evoke the New England roots of the owners. The entire 2+ acre site was re-landscaped to include a private outdoor room and lush vegetation on the public street access side.

 

Scroll to Top