Sebastian Residence

The new one and a half story addition with exposed open heavy timber wood trusses replaced a small enclosed patio that served as a media room for the Sebastian family.

The families dream was to create a space that would be open and inviting to use for entertaining friends. The space is replete with eye catching architectural features, from the large stained glass windows on the front elevations to the central fireplace and a heavy timber framed opening leading to the existing Dining Room. A wood floor leads to a Powder Room off the Great Room. The addition is 650 sq. ft.

The exterior of the building was designed to complement the old English / Tudor half timber design feel of the existing home. The new Great Room received the 2003 Berks Home Remodeler’s Recognition Merit Award for Lukens Construction Company.

Scroll to Top